habersafak

Fethiye Mavi Yolculuk

Fethiye Mavi Yolculuk

Kıyılarımız içinde mavi yolculuk başlangıç limanları dikkate alındığında ilk 5 liman arasında yer alan Fethiye, hem Göcek Koyları & Adaları – Marmaris rotası hem Ölüdeniz – Göcek Koyları & Adaları – Ekincik rotası hem de Kaş – Kalkan – Kekova rotasının mavi yolculuk başlangıç limanı olarak kullanılmaktadır.

Marketler, balık pazarı, manavlar, kasaplar Fethiye Limanına yürüyüş mesafesindedir. Tedarikçiler aldığınız ürünleri teknenize ulaştıracaklardır fakat cumartesi günü çok yoğun tekne operasyonu olması sebebiyle acenteniz aracılığı ile önceden planlamanızı öneririz. Fethiye mavi yolculuk  veya Fethiye mavi tur planlaması yapan misafirler büyükşehir belediyesine ait Rodos feribotlarının da bağlı olduğu beton iskeleye araçlarıyla girebilir ve kolaylıkla eşyalarını veya kumanyalarını kiraladıkları tekneye teslim edebilirler.

Fethiye Belediyesine ait günübirlik teknelerin de bulunduğu kordon boyunda maalesef kiraladığınız gulete ulaşabilmek için aracınızı park ettikten sonra 100 – 150 metre yürümeniz gerekecektir. Ayrıca kiralama yaptığınız motoryat veya yelkenli veya katamaran veya trawler veya gulet Ece Saray marinada bağlı ise pontonların girişine kadar araçlarınız ile ulaşılabilir, kısa süreliğine eşyalarınızı indirilene kadar müsaade edilebilmektedir.

 

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir