habersafak

Pandemi’de hibrid çalışma ve çalışan memnuniyeti

Pandemi’de hibrid çalışma ve çalışan memnuniyeti

Kimi araştırmalara göre, yüksek düzeyde gönülden bağlı çalışanlara sahip şirketlerin, daha az bağlı çalışanlara sahip şirketlerden çok daha karlı olduğunu gösteriyor. Müşteri deneyimini iyileştirmenin en önemli parçasının müşteriyi tanımak olduğu gibi; aynı şey çalışan memnuniyeti için de geçerli.

2020 yılı, küresel ekonomiye ve iş hayatına benzeri görülmemiş değişimler ve yenilikler getirmiş; Covid-19 salgını da uzaktan çalışma için bir “dönüm noktası” olmuştur. 21’inci yüzyılın vebası haline gelen COVID-19 salgını sebebiyle hibrit çalışma, küresel iş hayatının bir çoğu  için olmazsa olmaz haline gelmiştir.  İşletmeler eskisinden tamamen farklı, yeni emek verme modelleri oluşturarak iş yapma biçimlerini süratli bir halde uzaktan emek verme modeline dönüştürmeye başlamışlardır. Bilgi ve bilişim teknolojilerindeki süratli gelişmeler bilgisayar ve öteki iletişim araçlarının yaygın kullanması ile uzaktan emek verme haline dönüşmüştür.

Bu minvalde profesyonel çözümler üreten orginsight&co’nun uzmanlık alanlarına göre sizlere profesyonel çözümler sunduğu bazı başlıklar

  • Esnek – Hibrit Çalışma Tasarımı
  • Dijital Norm Kadro Analizi ve İş Gücü Planlama
  • Mevcut Durum Analizi | Reorganizasyon | Organizasyonel Gelişim
  • Çalışan Deneyimi Tasarımı

 

 

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir