habersafak

Dijital ve QR menü oluşturmanın en yeni yöntemi!

Dijital ve QR menü oluşturmanın en yeni yöntemi!

QR menü, müşterilerinizin karekodlar aracılığıyla erişilebildiği, cep telefonları veya tablet pc’leri yardımıyla okutarak eriştiği bir dijital menüdür. QR menü satış yaptığınız veya hizmet sunuduğunuz ürünlerin fiziksel menüsünü ortadan kaldırır. Daha profesyonel, daha pratik ve daha hızlı bir hizmet sunmanızı sağlar.

Genellikle restoran, lokanta, cafe vs gibi yeme içme sektöründeki şirketler tarafından tercih edilmektedir. Sipariş ve ödeme çözümlerine alternatif olarak çıkan qr menü ile işlemler pratik ve temassız  bir şekilde  anında halledilir.

 İnternetin olduğu tüm ortamlarda internete başlanabilen tüm cihazlarla uyumlu bir biçimde çalışmaktadır. Masalarda yer alan karekodları mobil cihazlarındaki kamera yardımıyla okutan müşteriler ekranda yer alan link aracılığıyla dijital menüye kolaylıkla erişilebilmektedir. Yaygın olarak tercih edilen QR menüler işletmelere birçok avantaj sağlamaktadır.

QR menü, müşterilerin akıllı telefonlarından veya tablet pc’lerinden masada bulunan karekodu okutarak görüntüleyebilecekleri dijital menüdür. Masalarda fiziksel menü ihtiyacını ortadan kaldırarak daha hijyenik bir müşteri deneyimi yaratır. Kare kod ise tıpkı marketlerde gördüğünüz barkodlar gibi bir görseldir.
administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir