habersafak

Misyon Kredi

Misyon Kredi

Misyon Kredi danışmanlık Türkiye’de ilk ve tek yasal kredi danışmanlık şirketidir. Kredi alamayanlar ve daha yüksek tutarda kredi almak isteyen müşterilere hizmet vermektedir. Uzman ekiplerimiz tarafından siciliniz incelenerek hangi bankaya uygun olduğunuzun tespiti ardından ilgili banka ile irtibat sağlanarak kredi kullanım aşamasına geçilmektedir. Müşteri kredi kullanıp para hesabına geçmeden hizmet bedeli için ücret talep edilmemektedir. Kredi kullanım aşamasından sonra Misyon Kredi danışmanlığın hesabına komisyon/hizmet bedeli müşteri tarafından yatırılmaktadır.

 

 Komisyonla Kredi Nedir

Misyon Kredi danışmanlık komisyonla kredi işlemlerini sürdürmektedir. Komisyonla kredi, banka müşterilerinin herhangi bir sebepten dolayı bankadan kredi alamaması ve bu olumsuz durumun ortadan kaldırılması durumunda müşterinin bankadan kredi almasından kaynaklı komisyon alınmaktadır.

Misyon Kredi İşlem Süreci

Misyon Kredi danışmanlık işlem süreci şu şekilde olmaktadır, çalışmalarımız 2 ile 4 saat içerisinde sonuçlanmaktadır. Uzman ekibimiz tarafından siciliniz detaylı inceleme yapıldıktan sonra ilgili banka ile görüşmeler sağlanarak kredi işlemlerinize başlanmaktadır. Olumlu olduğu takdirde aynı gün içinde bankalardan kredi almanıza yardımcı olmaktayız.

 

Misyon Kredi Danışmanlık Nereye Bağlı

Misyon Kredi danışmanlık şirketi İTO kayıtlı olup 5411 sayılı bankacılık kanunlarına uygun olarak işlemlerini sürdürmektedir. Kullandırdığımız kredilerden müşteri potansiyel ve siciline göre %5 ile %18 arasında hizmet bedeli almaktayız.

 

İletişim

destek@misyonkredi.com

0212 934 0112

0850 888 2901

 

 

 

 

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir