habersafak

Vodafone Her Şey Yanınmda'dan Anneler Günü Fırsatları- Haber Şafak

Vodafone Her Şey Yanınmda'dan   Anneler Günü Fırsatları- Haber Şafak

Dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda’da Anneler Günü’ne özel fırsatlar başladı. 

Kozmetik, kişisel bakım, elektronik, moda ve aksesuar gibi pek çok kategoride indirimler sunuluyor. Ayrıca tüm kategorilerde kargo bedava.

Vodafone’un online alışveriş platformu Her Şey Yanımda’da Anneler Günü için birbirinden cazip hediye seçenekleri sunuluyor. Kozmetik, kişisel bakım ve elektronik kategorilerinde seçili ürünlerde %5’e varan sepet indirimi; moda ve aksesuvar kategorisinde ise 400 TL’lik sepete 50 TL indirim sağlanıyor. Tüm ürünlerde kargo bedava seçeneği sunuluyor. 

Haftalık 5GB internet hediye

Vodafone bireysel müşterileri, dijital çekiliş ürünleri hariç tüm alışverişlerde 100 TL ve üzeri ödemelerde yararlanabilecekleri haftalık 5GB internet paketi kazanırken; faturalı bireysel müşteriler 150 TL ve üzeri alışverişlerinde “faturaya indirim kampanyası” ile sipariş tutarlarının %10’unu mobil tarifelerine indirim olarak yansıtabiliyorlar. Tüm müşteriler için Axess’e özel 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 150 TL chip-para hediye ediliyor.

4 milyonu aşkın ürün 

Vodafone Her Şey Yanımda’da Cep Telefonları, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Moda, Hobi-Ofis-Kırtasiye, Kozmetik ve Kişisel Bakım, Ayakkabı-Çanta-Aksesuar, Spor ve Outdoor, Anne-Bebek, Ev-Yaşam, Süpermarket, Pet Shop, Medikal Ürünler ve Oto Aksesuar olmak üzere farklı kategorilerde 4 milyonu aşkın ürün sunuluyor. Toplam bin aktif mağazanın faaliyet gösterdiği Her Şey Yanımda, Vodafone’lu olsun olmasın, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren tüm kullanıcılara avantajlı fiyatları, birbirinden farklı kampanyaları ve kullanım kolaylığı ile yepyeni bir deneyim yaşatıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir