habersafak

Trafik Kazası Tazminatı

Trafik Kazası Tazminatı

Araştırmalar, trafik kazalarının her geçen gün arttığını gösteriyor. Yoldaki araç sayısı arttıkça kaza sayısı da artmakta ve bu kazalar bazen çeşitli şekillerde yaralanmalara ve hatta ölümlere neden olabilmektedir. Kaskodan farklı olarak araçlara trafik sigortası yaptırmak zorunludur.

Yaşanan talihsiz ve üzücü trafik kazalarından sonra tazminat alabilmek için bazı prosedürlerin yerine getirilmesi gerekir, bunların dosyalanması kapsamında dava açılması gerekecektir, tazminat işlemleri savcılıkta yapılması gereken bazı iş ve becerileri bir araya getirir. Muayenehanede, trafik sigortasında, hastanede ve mahkemelerde Trafik kazalarından kaynaklanan yaralanmalarda da malullük beyanı gerekir.

Trafik kazası tazminat alma hakkında yardım almak için uzman avukatlardan destek almanızda fayda vardır.  Trafik kazalarında yakınlarını kaybedenlere ve yaralananlara verilen primler vardır. Siz veya bir yakınınız yakın geçmişte trafik kazası geçirdiyseniz tazminat vb. hakkınız olabilir. Trafik kazası tazminat  hakkında daha detaylı bilgileri bu linkle bulabilirsiniz.

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir