habersafak

Şifreli kapı kilidi

Şifreli kapı kilidi

Şifreli kapı kilit sistemleri genel olarak bütün kapı kilitlerinde kullanılabilen sistemlerdir ve güvenliğiniz açısından sizin, ailenizin ve çalışma arkadaşlarınızın güvenli geçişini sağlamaktadır. Şifreli kapı kilit sistemleri anahtar kullanımına gerek kalmadan sadece kayıtlı kişiler ve şifre bilgisine sahip olan kişilerin geçişlerine izin veren, giriş / çıkış kontrolünü sağlayan bir güvenlik sistemidir. Şifreli kapı kilit sistemleri, kartlı ve şifreli olarak kullanımı sağlanabilir, aynı zamanda turnike sistemlerinin tetiklemesini / açmasını sağlayan sistemlerdir.

Şifreyi verdiğiniz herhangi birine kolay erişim daha gelişmiş şifreli kapı kilidi birden fazla erişim iznine yönetebilir. Evinize veya ticari mülkünüze girişlerde farklı kişilere farklı şifreler verebilirsiniz. Anahtarınızı kaybetme  derdi olmadan, şifreli kilit sisteminizi dilediğiniz zaman kolay ve pratik bir şekilde açabilirsiniz.

Şifreli kilit

Genel olarak hastaneler, spor salonları, ofisler, şirketler, dış mekanlar, apartman girişleri ve bir çok alanda kullanımı sağlanabilen bu şifreli kilit sistemleri yaygın olarak kullanılmaktadır. Bulunduğunuz alanları sizin ve çevrenizde ki insanların daha güvenli ortamlarda çalışmalarına devam etmeleri için şifreli kilit sistemleri kullanımı daha güvenli olacaktır. Belirlediğiniz şifre ve şifreleri kullanıcılara tanımlandığında güvenli giriş çıkışlar sağlanacaktır ve daha güvenli bir ortamda pratik bir şekilde giriş ve çıkışlarınızın olması şifreli kilit sistemi tarafından sağlanacaktır. Şifreli kilit sistemleri genel olarak bütün kapı kilit sistemlerine uyumluluk sağlamaktadır, uyumlu olmayan kapılarda ise tarafımızca kilit sistemlerimizin montajları yapılıp şifreli kilit sistemine entegresi sağlanmaktadır ve teknik ekibiniz tarafından ise çağrı merkezimiz aracılığı ile yönlendirmesi yapılarak da montajlar ve kurulumlar tarif edilmektedir. Aynı zamanda turnikeler de de rahatlıkla kullanımı sağlanmaktadır. Panel yardımı ile de personellerin ve ziyaretçilerin giriş ve çıkışlarını kontrol edebilir ve Access kontrol programı aracılığı ile geçiş, kapı yetkileri de verebilirsiniz. Bazı kapılardan geçsin ve bazı kapılardan geçemedin, kapılardan belli aralıklarda geçsin, belli saatlerde geçsin gibi önlemler de alabilirsiniz, İstenmeyen ziyaretçiler içinse güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarmış olursunuz.

 

Manyetik kilit

Manyetik kilit sistemleri üzerinde bulunan mıknatısın devreye girmesi sonucu elektrik ile beraber devreye giren bir kilit sistemidir. Karşısında bulunan metal parçasını yüksek çekim gücüyle tutar, kapılarımız kullandığımız manyetik kilit sistemi 12v ile çalışmaktadır, genellikle acil çıkış kapılarında yoğunlukla kullanılmaktadır bunun amacı ise acil durumlarda örneğin yangın ve deprem anında bina sisteminin enerjiyi kesmesi ile birlikte kapıların otomatik olarak açık konuma gelmektedir. Farklı durumlarda ise manyetik kapı kilit sistemi kapalı kalacaktır ve gereksiz aynı zamanda yetkisiz girişlerin önüne geçilecektir. Günümüzde ise genel olarak giriş kapılarında da yoğun olarak kullanım gerektiren kilit sistemidir,  hastane girişleri, ofis girişleri, ofis girişleri gibi bütün güvenlik gerektiren kapılarda kullanımı sağlanmaktadır.

Manyetik kilit sistemleri genel olarak bir çok kapıya uyum sağlamaktadır, angın kapıları pvc kapılar, cam kapılar gibi bir çok kapıda montajı yapılabilir, giriş ve çıkışlarını kontrol altına almak için kullanabilirsiniz, muhteşem bir sistem olmakla beraber güvenlik açısından ise oldukça kullanışlıdır. Manyetik kilit sistemleri kilo kilo değişmektedir, 180,280,350 ve 500 kiloya kadar dayanıklı kilitlerdir, yangın kapılarından sıklıkla kullanılan bu manyetik kilit sistemleri güvenlik açısından diğer tip kilitlerden daha güvenilir olduğundan dolayı çok fazla tercih edilmektedir. Manyetik kilit sistemleri aynı zamanda acil durumlarda ise elektrik kesintilerinde kendisini salarak kilit sisteminin açık kalmasını sağlamaktadır, bu kilit sistemleri bu açıdan bakılacak olursa oldukça güvenli olduğu görülmektedir, hem güç hem güvenlik açısından sizin ve çalışma ortamınızın daha güvenilir ve acil durumlarda daha hızlı sonuç alacaksınız. Manyetik kilit sistemleri sizin tanımlamış olduğunuz kullanıcılar ve yetki verilen kişiler tarafından geçişler sağlanacaktır. Manyetik kilit sisteminizden elektriği kestiğiniz esnada kapınızı manuel olarak kontrol edebilirsiniz kapınız kilitli durumda olmayacaktır ve sürekli açık konumda kalacaktır ve siz enerji verene kadar kilitlenmeyecektir, bu şekilde ise kilit sisteminizi rahatlıkla kontrol eder yoğun geçiş durumların da manyetik kilit sisteminiz sizin istediğiniz şekilde hareket edecektir. Aynı zamanda kapı kilit sistemi (yüz okuma, parmak okuma, kart okuma ve parmak okuma) ile de rahatlıkla kullanabilirsiniz ve program aracılığı ile bütün geçişleri kontrol eder dilediğiniz kişilere yetkili verebilir ve geçişlerini sağlayabilirsiniz.

 

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir