habersafak

Prime Video, My Lady Jane Dizisi için İlk Resmi Görüntüleri ve Yayın Tarihini Paylaştı- Haber Şafak

Prime Video, My Lady Jane Dizisi için İlk Resmi Görüntüleri ve Yayın Tarihini Paylaştı- Haber Şafak

Prime Video, tarih, fantezi, komedi ve romantizm temalı My Lady Jane (Leydi Jane’im) dizisinden ilk görüntüleri yayınladı. Dizinin 27 Haziran 2024 günü dünya genelinde 240’tan fazla ülkede, yalnızca Prime Video’da prömiyer yapacağı duyuruldu.

En çok satan kitaplardan biri olan My Lady Jane’den esinlenen bu dizi, İngiliz kraliyet tarihini radikal bir şekilde yeniden anlatıyor. Kral Henry VIII’in oğlu Edward, tüberkülozdan ölmezken, Lady Jane Grey tarihte olduğu gibi idam edilmiyor. Bu neşeli yeni serinin merkezinde, ansızın kraliçe ilan edilen ve kendisini taht peşindeki karanlık kötü adamların hedefi olarak bulan parlak ve inatçı Lady Jane bulunuyor. Jane’in önce gerçek aşkına ve ardından krallığı kurtarışına tanık oluyoruz.

Oyuncu kadrosunda; başrol Jane Grey olarak Emily Bader, karşısında Guildford Dudley rolüyle Edward Bluemel (Killing Eve) yer alıyor. Jordan Peters (Pirates) ise Kral Edward’ı canlandırıyor.

Dominic Cooper (Preacher), Lord Seymour’u oynarken, Anna Chancellor (Pennyworth), Jane’in annesi Lady Frances Grey’i, ve Rob Brydon (The Trip), Guildford’ın babası Lord Dudley’i, Jim Broadbent (The Duke), Jane’in amcası Leicester Dükü’nü canlandırıyor. 

Henry Ashton (Creation Stories) Guildford’ın kardeşi Stan’i, Isabella Brownson (Napoleon) ve Robyn Betteridge (Wheel of Time), Jane’in kız kardeşleri rollerinde yer alıyor. Kate O’Flynn (Landscapers) ve Abbie Hern (Enola Holmes 2), sırasıyla Kral’ın kız kardeşleri Prenses Mary ve Prenses Bess’i canlandırıyor.

 

Ek oyuncu kadrosu, Máiréad Tyers (Extraordinary), Joe Klocek (The Dry) ve Michael Workeye (This is Going to Hurt)‘ı içeriyor. 

Dizinin yaratıcısı Gemma Burgess (Brooklyn Girls üçlemesi) ve Meredith Glynn (The Boys) ortak idari yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev alırken Jamie Babbit (Only Murders in the Building), sekiz bölümün beşinin yönetmeni ve idari yapımcılığını üstleniyor ve Sarah Bradshaw (Citadel, The Mummy, The Hedge Knight) ve Laurie MacDonald (The Ring, Zorro, Men In Black, Gladiator) ise idari yapımcı olarak görev alıyor.

My Lady Jane Hakkında

1553’te yalnızca dokuz gün boyunca İngiltere Kraliçesi olan ve ardından idam edilen genç Tudor soylusu Lady Jane Grey’in trajik hikayesini izlemeye hazırlanın… Ama bu sefer tarihi olması gerektiği şekilde yeniden anlatıyoruz ve çaresiz genç kız bu kez kendini kurtarıyor! Bu dizi, aksiyon, tarih, fantezi, komedi, romantizm ve eğlence dolu, alternatif bir evrende geçen gerçek aşkın destansı hikayesidir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir