habersafak

Kurumsalx Haber Yazılımı Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

Kurumsalx Haber Yazılımı Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

Gelişen ve değişen teknolojiyle beraber çağımızda artık haber siteleri önemli bir yer tutmaya başlamıştır ve insanlar artık yalnızca gazete, dergi gibi yerlerden değil web üzerinden de haber sitelerini takip etmeye başlamışlardır.

Günümüz dünyasında artık bütün gazetelerin bir internet sitesi bulunmakta ve haberlerini web üzerinden okuyucularına duyurmaktadır. Sizde kendinize bir haber sitesi oluşturarak daha çok kişiye ve daha çok kitlelere ulaşma sansını yakalayabilirsiniz.

Kurumsalx haber yazılımı sizi bir adım öteye taşımak, sitenizi arama motorlarında daha üstlere çıkarmak için tasarlandı. Haber sitenizin, diğer beğendiğiniz tüm haber sitelerinde bulunan fonksiyonları bir arada bulundurması kurumsalx yazılımını tercih etmenizi sağlayacaktır.   Yeni tasarım arayışına, güncellemeler sırasında veri kaybetmeye, tekrar tekrar yeni sistem için bedel ödemeye gerek yok.  “Kurumsalx” haber yazılımı ile tüm bunların yükünden kurtuluyorsunuz.Sizi klişeleşmiş herkes de olan temalardan ve sabit tasarımlardan kurtarıp bütünüyle kendi arzu ettiğiniz gibi haberlerinizi sunmanıza olanak sağlamaktayız.
Bu haber yazılımını özellikle yerel habercilerin ulusal seviyede haber sitelerine sahip olabilmeleri için tasarladık.

Daha fazla bilgi ve detaylar için kurumsalx.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir