habersafak

Zoopet ile Dostlarını Çok Şanslı

Zoopet ile Dostlarını Çok Şanslı

Proplan kedi maması

Türkiye’nin önde gelen markası Purina Proplan kedi maması ile patili dostunuzun yeterli ve sağlıklı beslenmesini sağlayabilirsiniz. Her yaşa ve ırka özel olarak üretilen bu zengin içerikli mamalar ile patili dostunuzun sağlıklı beslenmesi, gelişmesi ve sağlıklı yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Proplan Mamanın Faydaları

Alacağınız proplan kedi maması ile kedinizin sağlıklı ve kaliteli beslenmesini sağlayarak uzun ömürlü bir yaşam sürmelerine katkı sağlayabilirsiniz. Tamamen doğal içerikli üretilen bu mamalarda koruyucu ve katkı maddeleri bulunmadığı için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Proplan mama sayesinde patili dostunuzun derisi, tırnakları ve tüylerinde olumlu etkiler görebilirsiniz. Kedinize uygun proplan mamayı alarak genel sağlık durumuna yararlı olmanız ve kedinizin keyifle beslenmesini sağlamanız mümkün.

Proplan Mama Çeşitleri ve İçeriği

Kedilerin gerekli ihtiyaçları göz önüne alınarak üretilen bu mamalarda koruyucu ve katkı maddesi bulunmamakla birlikte doğrudan taze etler ile üretilmektedir. Kedinizin yaşına, ırkına ve kilosuna göre pek çok çeşitte mama bulunmaktadır;

  • Yavru kedi maması
  • Kısır kedi maması
  • Yetişkin kedi maması
  • Yaşlı kedi maması

Gibi alt başlıklara ayrılmaktadır. Somonlu, tavuklu, ton balıklı, sığır etli ve hindili gibi birçok farklı aromalarıyla kediler için eşsiz lezzetler sunulmaktadır. Ayrıca mamanın içeriğinde ortalama %20 beyaz et bulunmasından dolayı kedilerin protein ihtiyacını karşılamaktadır.

Proplan Mama Fiyatları

Kaliteli ve uygun fiyatlı olan proplan kedi maması ile kediniz için güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Mama fiyatları mamanın özelliğine ve gramajına göre farklılık göstermektedir.

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir