habersafak

Tales of Kenzera: ZAU Tüm Platformlarda Çıktı!- Haber Şafak

Tales of Kenzera: ZAU Tüm Platformlarda Çıktı!- Haber Şafak

Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor

Electronic Arts ve Surgent Studios tüm oyun meraklılarını, çıkışını gerçekleştirmiş olan Tales of Kenzera: ZAU’nun azim dolu ve etkileyici bir büyüme hikayesine sahip olan dünyasına davet ediyor! PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC’de Steam, Epic Games Store ve EA app aracılığıyla satışa çıkan oyun, oyuncuları Bantu kültüründen ilham alan ortamlar ve etkileyici bir senaryodan oluşan karmaşık bir dokuyla buluşturuyor. Oyuncular, bir baba ile oğul arasında yankılanan sevgiyi, kendini keşfetmeyi, dayanıklılığı ve kayıptan sonra kendi içinde cesaret bulmayı keşfeden bir yolculukta yer alıyorlar.

Surgent Studios’un kurucusu ve BAFTA adayı aktör Abubakar Salim,”Tales of Kenzera: ZAU, yıllar süren adanmışlık ve keşiflerin bir sonucu ve Zau’nun hikayesini anlatmak benim için hassas ve unutulmaz bir yaratıcı çaba.” dedi. “Video oyunları, oyuncuları yeni diyarlara taşıma ve hem yeni, hem de tanıdık deneyimler yoluyla güçlü duygular uyandırma gücüne sahip inanılmaz bir hikaye anlatma aracı ve Zau’nun öyküsünü hayata geçirmek beni rahmetli babama daha yakın hissetmemi sağladı; bu güçlü araç aracılığıyla birlikte anılarımızı onurlandırmak büyük bir nimet oldu. Tales of Kenzera: ZAU’yu tüm dünyayla paylaştığımız için çok heyecanlıyız ve oyuncuların da oyunu hayata geçirirken bulduğumuz kadar ilham, heyecan ve şifa bulacağını umuyoruz.”

Tales of Kenzera: ZAU’da oyuncular, babasını ölümün pençesinden kurtarmaya çalışırken derin bir kayıpla boğuşan savaşçı-şaman Zau’nun yerine geçecekler. Ölüm Tanrısı Kalunga’nın rehberliğinde Zau, mistik 2.5 boyutlu, Metroidvania türünde alemlerde maceraya çıkarak güneşin ve ayın kozmik güçlerinden yararlanmaya çalışacak.

Tales of Kenzera: ZAU, oyuncuları, zorluklar karşısında dayanıklılığın kişinin gerçek karakterini ve gücünü ortaya çıkardığı çağrıştırıcı bir ruhsal iyileşme yolculuğuna çıkarıyor. Çarpıcı görseller, yetenekli seslendirme sanatçılarından oluşan muhteşem bir kadro ve çok ödüllü besteci Nainita Desai’nin büyüleyici orijinal müziklerinden oluşan Tales of Kenzera: ZAU, Bantu ilhamını ve fütüristik canlılığı bir araya getirerek, kadim şamanlar, kutsal ruhlar ve büyüleyici yaratıklarla dolu bir dünya yaratıyor. Titizlikle hazırlanmış animasyonlar, oyuncuları Güneş ve Ay maskeleri aracılığıyla kozmik enerjilerin gerçek gücüyle donatarak onları huzursuz ruhları yok etmek için ritmik bir savaşa davet ediyor.

Electronic Arts Partners Genel Müdürü Jeff Gamon, “Abu’yla tanışan herkes gibi ben de onun hikaye anlatma tutkusundan, stüdyosunu kurma konusundaki inancından ve ilk oyunları Tales of Kenzera: ZAU’dan etkilendim.” dedi ve ekledi: “Surgent Studios, güç ve cesaretle dolu etkileyici bir hikayeye sahip, zorlu ve capcanlı bir platform oyunu yarattı. Bu muhteşem EA Originals oyununun, birçok oyuncu için duygusal bir etki yaratacağına inanıyoruz.”

Tales of Kenzera: ZAU İngilizce ve Svahili dilindeki seslendirmelerle oyuncuların erişimine açık olacak. Müzikleri Nainita Desai’ye ait olan The Tales of Kenzera: ZAU orijinal film müziği, 26 Nisan’da Apple Music, iTunes Store, Amazon Music, Spotify, Tidal, YouTube Music ve Deezer üzerinden dinlenebilecek veya satın alınabilecek.

Oyunun resmi çıkış fragmanını buradan izleyebilirsiniz. Ek olarak, Ridley Scott Creative Group ile ortaklaşa çekilen ve yapımcının Tales of Kenzera: ZAU’yu neden yarattığını anlatan kısa film, “My Shoes, Your Feet” ile Abubakar ve onun yolculuğu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Tales of Kenzera: ZAU hakkında daha fazla bilgi almak içinse bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir