habersafak

Narin Vücutları Korumak İçin Bebek Battaniyesi

Narin Vücutları Korumak İçin Bebek Battaniyesi

Bebek battaniyesi, yeni doğacak bebekler ve daha sonrası bebeklerin en ihtiyaç duyduğu yeni doğal ürünüdür. Yeni doğan bir bebek üşüyebilir ve mikroplara açıp hala gelebilir. Bebek battaniyesi sayesinde bebeğin kaybettiği ısıyı kazanması ve hasta olmaması sağlanır.

Özellikle uyku sırasında düşen vücut ısısı bebek battaniyesi ile koruma altına alınır. Bebekler yazın bile kendilerini terletmeyecek battaniyelere ihtiyaç duyabilir. Onların uyku süresi daha uzun olduğu için vücut ısıları daha çocuk düşer ve bebek battaniyesine ihtiyaç atar.

Bebek Battaniyesi Özellikleri

Bebek battaniyesi tekstil sektöründe en çok üretilen ürünlerden birisidir. Fakat her battaniyeyi tercih etmek doğru değildir. Bebek battaniyesinin yapısı, boyutu, kalınlığı her battaniyede farklılık gösterir. Bu sebeple ebeveynler bebekleri için en ideal battaniyeyi seçmelidir. Bazı bebek battaniyeleri polar, penye kumaştan üretilir.

Kimisi kare kimisi ise dikdörtgen şekildedir. Bir de örgü tipi bebek battaniyeleri mevcuttur. Fakat bu ürünlerin yıkanabilir olma özelliğine dikkat etmekte fayda vardır. Bebek battaniyesi modelleri için https://www.breeze.com.tr/battaniye-782 bu adrese göz atabilirsiniz.

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir