habersafak

Mobil Okey Oyna

Mobil Okey Oyna

Pandemi süreciyle beraber yaşanan karantinalar sebebiyle mobil okey oyna çok popüler olmuştur. Salgınla beraber gelen sokağa çıkma yasağındaysanız ya da karantinaya girmişseniz ama arkadaşlarınızla da okey oynayarak eğlenceli vakitler geçirmek istiyorsanız, telefonunuza indireceğiniz mobil okey uygulaması en iyi tercih olmaktadır.

 

İnternette mobil okey sayesinde kullanıcılarımız bir tık uzağındaki akıllı telefonları ile mobil okey oynayabilmektedir. İster 2 kişi ya da ister 4 kişi fark etmeden sadece 4 kişi ile oynamak zorunda olmadığınız oyun seçenekleriyle ve her saatte yüksek sayıda çevrimiçi oyuncu kitlesi bularak, günün herhangi bir saatinde mobil okey oynayabilirsiniz. Kullanıcılarımıza sağlanan mobil okey oyna seçeneği ile hızlı bir oyun deneyimleyebilirsiniz. Mobil okey oyna ile sistem tarafından ıstakalarınıza otomatik olarak dağıtılmış taşlar yerleştirilmektedir. Taş dağıtma gibi vaktiniz çalacak işlerle uğraşmayarak elinizi anında istediğiniz gibi düzenleyebilir ve mobil okey hızlıca oynayabilmektesiniz.

 

Okey oynama sitemizin bir de mobil okey oyna uygulaması bulunmaktadır. Okey oynamak istediğinizde sadece sitemiz üzerinden değil isterseniz farklı uygulama indirme platformlarından da mobil okey oynayabilmektesiniz. Uygulamamız üzerinden ya da sitemiz üzerinden okey oynamak istediğinizde tamamen ücretsiz şekilde oynayabilmektesiniz. Ayrı olarak da uygulamamız ve sitemizde sizlere sunduğumuz seçenekler ile mobil okey oynamak oldukça kolaylaştırılmıştır. İki elinizi kullanmak yerine tek bir parmağınızla bile mobilden okey oynamak için yeterlidir.

 

Piyasa bulunan herhangi bir okey oynama sitelerinden ya da uygulamalarından en büyük farkımız tamamen ücretsiz olmamızdan geçmektedir. Diğer okey oynama sitelerinden ya da uygulamalarının aksine bizler memnuniyetinizi düşünerek sizlere tamamen kaliteli bir oyun oynama zevki taşımaktayız.

 

Tamamen ücretsiz bir şekilde ister mobil cihazından ister de bilgisayarından okey oynamak için tek yapmanız gereken sistemimize üye olmaktır. Sistemimize üye olmak çok kısa bir sürenizi alacaktır. Ortalama 3 dakikada sistemimize üye olmanızı sağlayarak hızlı bir şekilde kaliteli okey oynayabilmektesiniz. Canınız sıkılıyorsa ve oldukça boş vaktiniz var ise hemen şimdi üye olarak neden aramıza katılmıyorsunuz? Sizlere hatırlatırız ki okey sadece bir zaman geçirme ve şans oyunu değildir. Usta okey oyuncularının dediği gibi; okey aslında bir strateji oyunudur. Örneğin; okey oynarken dolaşan taşlara dikkat etmelisiniz. Istakanızda ihtiyacınız olan taşın çıkıp çıkmadığından emin olmak ya da ihtiyacınız olan taşın kimde olduğunu yerde dolaşan taşlara göre anlayabilirsiniz. Okey bir satranç oyunu kadar strateji istemese de kendinizi bizler ile okey oynayarak geliştirmeniz gerekmektedir.

 

Sitemimizdeki mobil oyna okey oyna seçeneği ile 4 kişilik masalar da oynamak zorunda kalmayarak isterseniz 2 kişilik masalara da oturabilirsiniz. Yani herhangi bir kullanıcı ile ya da arkadaşınız ile oynamak istiyorsanız 2 kişilik masaları, 4 kişilik bir grupla oynamak istiyorsanız 4 kişilik masaları tercih edebilirsiniz.

Sistemimizde ister sabahın ister gecenin bir vakti mobil okey oynayabilirsiniz. Çünkü sistemimizde 7/24 binlerce kullanıcı aktif olarak okey oynamaktalar. Bu sayede günün herhangi bir saatinde girdiğinizde kendinize mobil okey oynayacak arkadaşlar bulmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Üstelik mobil okey oynayarak sizler ile aynı masada oturan kişileri ekleyerek arkadaş olabilirsiniz. İsterseniz de eklediğiniz arkadaşlarınızda başka bir masaya geçerek istediğiniz gibi sohbet edebilirsiniz. Tüm bunlar için tek yapmanız gereken sitemize üye olmak ve mobil okey oynama uygulamamızı indirmektir.

 

Mobil Okey Siteleri

 

Stresli bir günün ardından kaliteli bir mobil okey oynamak istiyorsanız doğru yerdesiniz demektir. Piyasada bulunan mobil okey sitelerinden bizi ayıran en önemli özelliklerden biri de sohbet kısmında yazılan, sizleri rahatsız edebilecek sorunları hemen ortadan kaldırmamızdan geçmektedir. Okey oynarken sizleri rahatsız eden üyeleri sistemimizden kalıcı olarak uzaklaştırıyoruz. Tek yapmanız gereken uzman ekibimize şikâyet et seçeneği ile üyeyi bildirmeniz gerekmektedir.

Ancak mobil okey sitelerimizde, kaliteli bir mobil okey oynamak istiyorsanız kişisel bilgilerinizi sisteme girerek üye olmanız gerekiyor. Kişisel bilgilerininiz için isim ve soy isim ayrıca da e-mail bilginiz gerekli olacaktır. Üye olduktan sonra isterseniz profilinize ister kendi fotoğrafınızı ister istediğiniz başka fotoğraflarınızdan koyabilirsiniz. Sistemimizdeki mobil okey siteleri sayesinde profilinizi Türkiye’nin her yerinden kullanıcılar görebilmektedir. Sen de aramıza katıl Türkiye’nin dört bir tarafından bulunan binlerce kullanıcı ile mobil okey oynamaya başla!

 

 

 

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir