habersafak

Gökyüzünden Haberler: 30 Nisan 2022’de Güneş Tutulması

Gökyüzünden Haberler: 30 Nisan 2022’de Güneş Tutulması

Bireysel olarak neyi değiştirmek istiyorsun bas düğmeye, önce kendinden başla…! sen değişirsen dünya değişir..

Güneş ve Ay Tutulmaları, Dünya, Güneş ve Ay, Ay’ın düğüm ekseninde, genellikle yılda dört kez hizalandığında meydana gelir.

Tutulmalar Yeni Ay ve Dolunay dönemlerinde gerçekleşir. Güney (geçmiş) ve Kuzey (gelecek) Düğümleri evrimsel yolumuzu simgeler. Tutulmalar kaderin çağrısını harekete geçirir. Boğa burcunda meydana gelen bu tutulma, güvenlik duygumuzu güçlendirmekle ilgilidir. Para ve mülklerle olan ilişkimizi yeniden değerlendirmenin ve bizi gerçekten mutlu ve tatmin eden şeyin ne olduğunu keşfetmenin zamanı geldi. Aynı zamanda, gelirimizi veya kazanma gücümüzü artırmanın yeni yollarını düşünmek için bir dönemdir. Kişisel eşyalarımızın ve mali durumlarımızın sorumluluğunu almak için yeni ve güçlü enerji bizimle olacağını unutmayınız. Kendi öz değer duygularımızı artırmak için neler yapabileceğimize odaklanmalıyız. Hayatımızda gerçekten değer verdiğimiz ve istediğimiz şeyle temasa geçmemiz ve değerlilik duygularımıza artık katkıda bulunmayan veya artık katkıda bulunmayan şeylerden veya durumlardan ayrılmamız isteniyor. Bu, bize yanlış bir güvenlik duygusu veren şeyleri tanımlamayı içerir.

Potansiyel salınım noktalarını belirlemek için doğum haritanızda tutulma derecelerini kullanın.

Tutulmalar, kaderimizin daha derindeki çağrısını arzulamamız için katalizör görevi görür. İçsel hizalanmaları deneyimlemek ve geçmişi yeni enerji kaynaklarına dönüştürmek için yaratıcı öz-yansıtma kullanın.

Bu tutulma, gaflarımızı ve engellenmiş enerjilerimizi geride bırakmamız için ihtiyacımız olan iradeye hizmet ediyor. Işık yeniden ortaya çıktığında, daha derin farkındalığımızı ortaya çıkarabilir ve iş başındaki şifa derslerini anlayabiliriz.

Doğum Haritası Analizi yaptırmak, astrolojik danışmanlık hizmeti almak isteyenler Yorumyol.app üzerinden de iletişime geçebiliyorsunuz. Artık YORUMYOL aplikasyonumuzda günlük transitlerinizin ve yıldız haritanızı asteroid ve trans-neptünyenlerin etkisini de görebileceksiniz. Hemen indirmeyi unutmayınız…

 

 

Boğa burcunda Yeni Ay aslında olan…

Bu Kısmi Güneş Tutulması Boğa burcunda bir Yeni Ay’da gerçekleşecek ve tutulmanın zirvesi; Güney Amerika, Pasifik, Atlantik ve Antarktika okyanuslarından görülebilecek. “Ay Boğa burcundayken daima… “Bu ay bizi yavaşlatıyor; bu inatçı, yaratıcı, şehvetli zamanda kökler derinleşiyor. Dünyevi kaynaklarımızı geliştirme zamanı: bahçe, ev ve beden.

Bereketli toprağa tohum ek, Dünya’nın büyüsünü dinle. ”

Para piyasaları için gündem 2017 Ağustostan kalma, bankalar, dış yatırımcılar, Telekomünikasyon sektörleri ile inşaat sektörleri üzerinden yaşanacak önemli gelişmeleri izleyeceğiz. Ülkemizin ekonomik durumu, borçlarımız, krediler, Merkez Bankası rezervleri ve mevduatlar, konusunda yapılan ve atılan her adımın olumlu ya da olumsuz sonuçlarını yüzümüze çarpacaktır. Siyasi arenada koltuk değişimleri yaşanabilir. Siyasi arenanın büyüklerinden ani ölüm haberi alabiliriz. Korkutan depremler yaşayabiliriz. Ülkemizde 5.0 büyüklüğünü geçmeyecektir. Dünyada uçak kazaları ve Tsunami başta olmak üzere yıkıcı ve büyük bir deprem olabilir.

2017 Aralık ayından beri yazdığım, 2018-2019-2020-2021 ay ay finansal olarak uyarılara dönüşen yazılarım aklınızdadır. Okumayanlara okumalarını tavsiye ederim.

Uranüs’le kavuşumda olan Tutulmaya eşlik eden açılarda; Merkür ve değişimin gücü olan Plüton’un varlığı ve başöğretmen Satürn’ün de bulunduğunu düşünürsek müdane astrolojisi üzerinden değerlendirdiğimizde, Neptün’ün olumsuz açısını katarsak otorite figürlerinin her cümleleri ve atacakları adımlar ekonomik anlamda darboğazla ilgili büyük değişimlere sebebiyet vereceğini, nasıl başarırız artık bilemiyorum ama temkinli olmakta fayda olduğunu anlatıyor.

Borsadan başlayalım, tüm yaşananlara verilen tepkiler ve gökyüzünün konumu belirli sektörler dışında (inşaat gibi) güvenli limanlardan alım yapabiliriz sinyali veriyor.  Yaklaşık olarak +20 gün yumuşak bir hava oluşabilir. Borsa yaşanacaklara tepkisiz kalabilir.

Altın fiyatlarına gelince genelde dolarla ters orantılı bilinir. Ama artık öyle olmayacak bilginize, kademeli ve bir şeyleri bekliyor havasında artmalar söz konusu olacak. Altın-Gümüş bahar ayında açılan çiçek dalları gibi yatırımcısını mutlu edebilir.

Gelelim yabancı paraya, ülke olarak pek çok açıdan ve giderek hızla daha dışa bağımlı hale getirilmemiz.  Tasarruf oranlarımızın durumu ve beklentiler, enflasyonla mücadele için atılan adımlar, yapısal reform paketleri, dışa bağımlı olduğumuz her alanda karnemiz olacak olan bu tutulma da bireysel olarak kendini sağlama al demekte. Çünkü dolar için eğer 14,75 aşılırsa, 15,65’e doğru yol alırsa Ağustos ortasına kadar, seçim açıklaması sonrasında beklediğimiz Aralık krizi gibi bir yükseliş kademeli olarak geliyor demek olacaktır.

 

 

Burçlara etkisi sosyal medya sayfalarımızda mevcuttur. Bunların genel yorum olduğunu unutmayınız. Tabi ki her haritanın parmak izi kadar farklı olduğunu biliyorsunuz artık, haritanıza özel etkilerden haberdar olmak için Doğum Haritası Analizi alabilir. Sevdiklerimin haritasını yorumlamak istiyorum diyorsanız eğitimlerime katılabilirsiniz.

Yazının her hakkı saklıdır.

 

Bahar Zeynep

Tüm düşleriniz gerçek olsun…

https://astrolojiyolculugu.com

https://astrolojiyolculugu.com/facebook

https://astrolojiyolculugu.com/instagram

https://astrolojiyolculugu.com/youtube

 

#astroloji #astrolojieğitimi #astrolojidanışmanlığı #burçlar #meditasyon #kadın #online #Kahve #sinastri #rektifikasyon #analiz #canliyayin #burç #yengeçburcu #balıkburcu #kovaburcu #teraziburcu #aslanburcu #akrepburcu #ikizlerburcu #balıkburcu #yayburcu #kocburcu #astrolojiyolculugu #basakburcu

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir