habersafak

eFootball™ 750 Milyon İndirmeye Ulaştı- Haber Şafak

eFootball™ 750 Milyon İndirmeye Ulaştı- Haber Şafak

KONAMI bu önemli dönüm noktasını bir dizi oyun içi etkinlik, eşya ve ödülle kutluyor

Konami Digital Entertainment BV, bugün itibarıyla amiral gemisi futbol oyunu eFootball™’un dünya çapında tüm platformlarda 750 milyon indirmeye ulaştığını duyurdu.

Bu başarıyı kutlamak için KONAMI, oyuncuların katılabilecekleri bir dizi oyun içi etkinlik ve toplayabileceği çeşitli eşyaların yer aldığı bir kampanya yürütecek.

“Epik: Lionel Messi” geri dönüyor!

Kampanya kapsamında, eFootball™ elçisi Lionel Messi’nin en unutulmaz performanslarından bazılarının anısına, üçlü Epik kartlar sınırlı bir süre için yeniden yayınlanacak. Bunlar arasında:

  • Big Time 27 Mayıs 2009
  • Big Time 6 Mayıs 2015
  • Big Time 13 Aralık2022

yer alıyor.

750 milyon indirme kampanyası

Oyuncular 25 Nisan’dan 16 Mayıs’a kadar eFootball™’a giriş yapıp 750 milyon indirmeye ulaşmanın şerefine oyunda gerçekleşecek kutlamalar kapsamında çeşitli oyun içi etkinliklere katılıp hediyeler kazanabilecek.

Bu üç hafta boyunca kullanıcılar toplam 100 eFootball™ coins tutarındaki oturum açma bonuslarından, 7 pozisyon antrenmanı ve 7 beceri antrenmanı programından yararlanabilirler. Ayrıca her Rüya Takımına eşsiz bir katkı niteliğindeki FC Barcelona Highlight Lewandowski kartına ücretsiz sahip olabilirler.

Ayrıca, Kampanya Başarımlarını tamamlayan kullanıcılar oyun içi kaynaklarını 360.000 GP, 250 eFootball™ parası, 102.000 Tecrübe, 5 beceri programı ve 3 Öne Çıkan: Avrupa Kulüpleri Şans Anlaşması ile daha da güçlendirme fırsatını elde edecek.

Coin İndirimleri

25 Nisan ve 6 Mayıs tarihleri arasında oyuncular, “eFootball™” coinlerindeki indirimden yararlanabilir.

FC Internazionale Milano Şampiyonluk Kampanyası

eFootball partnerinin sahalardaki üstün başarısını kutlamak adına oyunda ayrı bir kampanya düzenlenecek. Kampanya dahilinde oyunda, 25 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında FC Internazionale Milano oyuncularının ‘Öne Çıkan’ kartlarından oluşan özel bir oyuncu listesi yer alacak.

Kullanıcılar bunlardan bir tanesini ücretsiz oyuna giriş hediyesi olarak, iki tanesini ise oyun içi Tema Etkinliğinden kazanılacak şans anlaşmalarından kazanabilirler. Tüm kadro oyuncularının ratingi ise “A” class’e yükseltilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir