habersafak

Aylık Abonelik Sistemi ile Alışveriş Artık Türkiye’de!

Aylık Abonelik Sistemi ile Alışveriş Artık Türkiye’de!

E-ticaret sitelerinde online alışveriş anlayışına yeni bir soluk kazandıran aylık abonelik sistemi düzenli tüketim ürünlerinin ayağınıza kadar gelmesini sağlayan bir yapıdır. Her ay düzenli yaptığınız alışverişleriniz için markete gitme ve ağır yükler taşıma zahmetinden kurtaran bu abonelik market harcamalarınızı kontrol altına almanıza da yardımcı oluyor!

Abonelikte ev ihtiyaçlarından bebek bakım ürünlerine kadar bir çok farklı ürünün yer alması sayesinde istediğiniz her şeyi  sipariş verebilirsiniz ve siparişiniz 12 ay boyunca kapınıza düzenli gelecektir.

Dilerseniz ilerleyen aylarda paket detaylarınızda değişiklik yapabilirsiniz, hatta aboneliğinizi iptal etme seçeneğiniz de bulunuyor. Hizmeti sağlayan e-ticaret sitesi bu tarz bir talebiniz olduğunda sizden herhangi bir ücret talep etmeyecektir. Bu durum müşteri memnuniyetine verilen önemin bir gereği olup en ekonomik ve profesyonel şekilde hizmet sunulur. Bu sayede marketten yaptığınız düzenli alışverişlerinizi güvenli şekilde biaylik.com kutu aboneliği ile rahatça halledebilirsiniz.

Bi’aylık.com Aylık Abonelik E-ticaret Platformu Nedir?

Ürün seçeneklerini her geçen gün biraz daha artıran Biaylik.com sabit ihtiyaçlarınızı kapınıza kadar getirir. Market alışverişlerinin daha düzenli ve zahmetsiz olmasını sağlayan bu online alışveriş sitesi on iki ay boyunca gönderim yaparken ürünlere bu sürede herhangi bir zam yapılmaz. Yani alacağını ürün marketlerde zamlansa bile siz aboneliğiniz boyunca bundan etkilenmezsiniz. 2021 yılında birçok market ürününün 2-3 kat kadar zamlandığını hesaba katarsak abonelik sisteminin Türkiye’de çok karlı bir sistem olduğunu kolayca söyleyebiliriz.

Pandemi döneminde de büyük kolaylık sağlayan bu e-ticaret sitesi bütçe dostu olmasının yanı sıra sizi kalabalık marketlere girme zorunluluğundan da kurtarır! Böylece hem pandemiden korunur hem de bütçenizi koruyabilirsiniz. Tüm bunları tek bir tıkla yapabilir, istediğiniz paketlerin dilediğiniz zaman adresinize getirilmesini sağlayabilirsiniz. Aylık olarak ise kargo teslim için sizden herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Aylık Abonelik Sisteminde Çok Satanlar

Biaylik.com sitesindeki abonelikler kendi içerisinde çeşitler ayrılır. Abonelikler arasında özellikle filtre kahve paketi, kadınlar için özel gün paketi, keçi sütü bakım paketi, yüz ve cilt temizleme paketi aboneler tarafından yoğun ilgi görür. Kişisel bakım ürünleri ya da yiyecek içecek kategorisini incelediğinizde işinize yarayacak daha pek çok ürünle karşılaşabilirsiniz.

Paketlerin fiyatları aylık olarak değişmez, ödeme ilk satın aldığınız fiyata göre yapılır. Her ay alışverişiniz için kredi kartlı işlem yapmanıza gerek yoktur, işlemler otomatik olarak gerçekleşir. Ödeme siz aboneliğinizi iptal etmediğiniz sürece 12 ay boyunca ya da kartınızda yeterli limit olduğunca devam eder. Aksi durumlarda tarafınıza gerekli bilgilendirme yapılır.

 

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir