habersafak

Avrupa’da bir Türk Dijital Firma Ajansı

Avrupa’da bir Türk Dijital Firma Ajansı

Firma bilinirliğinizi Avrupada büyütmek, Markanızı bilinir hale getirmek hemde ürünlerinizi internet ortamında daha çok kişiye ulaştırmak istemezmisiniz. Yaptığımız çalışmalarla ürünlerinizi markanızı ve şirketinizi hedef kitlenize ulaştırıyoruz.

İddialı fiyatlarımız ve kaliteli çalışmalarımız ile sosyal medyada sizde fark yaratın ve rakiplerinizden önde olun. Tüm Avrupada hizmet veren profesyonel dijital reklam ajansıyız. Tüm sosyal medya hesaplarını zın takibini yapar, takipçi sayılarınızı organik olarak artırırız. Yanı sıra;

  • Web Tasarım

Siz Medya olarak, sizlere komseptinize uygun karklı kombinlerde siteler oluşturur, göz alıcı siteler oluştururuz.

  • Facebook Reklamları

Siz Medya olarak, Facebook paylaşımlarınızı, ürünlerinizi, tanıtımlarınızı uygun reklam bütçesi ile doğru hedef
kitleye ulaştırmak için çalışır. Bütçenin yönetilmesinden, reklamların yönetimine kadar tüm süreçlerde destek veririz.

  • Instagram Reklamları

Siz Medya olarak, Instagram paylaşımlarınızı, ürünlerinizi, tanıtımlarınızı uygun reklam bütçesi ile doğru  hedef kitleye ulaştırmak için çalışırız.

  • Sosyal Medya Danışmanlığı

Siz Medya olarak, Gelen tüm soru ve şikayetleri kısa zamanda çözümlemek için hızlı aksiyon alır. Hesaplarınızın sürekli
aktif olmasını sağlar ve takipçi sayınızı organik olarak arttırırız.

  • Grafik Tasarım

Siz Medya olarak, yaratıcı, tecrübeli ekibi sayesinde, hayal ettiğiniz her konuyu fotoğraf, resim ve yazılara döker. Kaliteli görseller ile marka değerinizi arttırırız.

  • Fotoğraf/Video Çekimi

Siz Medya olarak, dijital dünyanın fotoğraflardan metinlere, reklamlardan logolara kadar bir bütün olduğunu bilir ve fotoğraf/video çekimlerinizi yeni trendlere uygun olarak hazırlarız.

  • Animasyon Videoları

Siz Medya olarak, son yıllarda her alanda kullanılan animasyon videolarını, markanıza entegre eder ve eğlendiren  videolar ile müşterilerinizin dikkatini çekeriz.

  • Sosyal Medya Üzerinde Halkla İlişkiler

Siz Medya olarak, Gelen tüm soru ve şikayetleri kısa zamanda çözümlemek için hızlı aksiyon alır. Hesaplarınızın sürekli aktif olmasını sağlar ve takipçi sayınızı organik olarak arttırırız.

Başta Hollanda olmak üzere tüm Avrupada, Instagram reclame ve Social media management denildiğinde akla gelen tek firma olmayı hedefler ve bu yolda sizlerden destek bekleriz.

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir