habersafak

Nilüferli hentbolcular sezonu galibiyetle kapadı- Haber Şafak

Nilüferli hentbolcular sezonu galibiyetle kapadı- Haber Şafak

Nilüfer Belediyespor  Erkek  Hentbol Takımı, Hentbol Erkekler  Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu’nun son maçında Ümraniye Belediyespor’u 55-40 gibi farklı bir sonuçla yendi ve normal sezonu 6 sırada bitirdi.

Nilüfer Belediyespor  Erkek  Hentbol Takımı sezonun son maçında Üçevler Hentbol Salonu’nda Ümraniye Belediyespor ile karşılaştı. Her  iki takımın oyucuları,  Karayolları Trafik Haftası  sebebiyle maça “Bu yolda sana güveniyoruz” pankartı ile çıktı. Maça sağ kanattan bulduğu ataklarla Nilüfer Belediyespor etkili başladı. Maçın ilk çeyreği 12-7 Nilüferli hentbolcuların üstünlüğü ile geçildi. İlk yarı boyunca rakibine baskısını sürdüren Nilüfer Belediyespor ilk yarıyı 27-17 önde tamamladı. İkinci yarıya genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadro ile çıkan Nilüfer Belediyespor maçtaki hakimiyetini perçinleyerek maçı 55-40 kazandı.

Nilüfer Belediyespor bu galibiyetle puanını 20’ye yükselterek normal sezonu 6. sırada tamamladı ve 1/8 Play-Off turunda Beşiktaş Yurtbay Seramik’in rakibi oldu. İki ekip arasında ilk maç 11 Mayıs 2023 tarihinde Bursa’da, rövanş ise 17 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul’da yapılacak. 2 maç kazananın tur atlayacağı maçlarda  1-1’lik eşitlik sağlanması halinde son maç 18 Mayıs 2023 tarihinde istanbul’da yapılacak.

Kayhan Akat’a jübile

İlk profesyonel maçına 2005 yılında Nilüfer Belediyespor formasıyla çıkan ve mavi yeşil beyazlı formayı 10 yıl giyen Kaleci Kayhan Akat son maçına da Nilüfer Belediyespor’un karşısına rakip olarak çıktı ve jübilesini gerçekleştirdi. Son olarak Ümraniye Belediyespor forması giyen Kayhan Akat’a plaketi Nilüfer Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Serkan Çalışkan ve Takım Kaptanı Durmuş Mutlu tarafından verildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir